Fantovščine in dekliščine

Fantovščine


Želite svoje prijatelje presenetiti z nečim novim, si ne želite »pribijanja na križ« in neskončnega opijanja do bridkega konca na urgenci...? Naj bo vaša fantovščina resnično nepozabna, ker si je ne boste želeli pozabiti in ne zato, ker se je ne boste mogli spomniti... Če si želite nepozabno žurko, "romarsko pot", torto presenečenja, piknik s kmečkimi nalogami... Ne mučite se z organizacijo, prepustite jo nam, vi se pridite le zabavat!

Dekliščine


Šampanjec in limuzina, izlet v neznano, piknik, tematska zabava, igre, ki vas bodo nasmejale do solz... pripravili vam bomo najboljši in najbolj nor zadnji samski žur, ki vam ga bodo zavidali tudi fantje!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več