Organizacija zabav

Prepustite naši izkušeni ekipi organizacijo zabave


Organiziramo novoletne in prednovoletne zabave. Zabava, dobra hrana, glasba po vašem okusu, družabne igre... Skratka, kar želite, to dobite! Prepustite naši izkušeni ekipi organizacijo zabave, vi pa le uživajte z vašimi poslovnimi partnerji. Za več informacij pokličite na 041 777 864 ali pišite na katja.vavpetic@eventico.si.

Organizacija zabave tudi za: rojstni dnevi, otroška praznovanja, opravljena diploma, odhod v pokoj... Zabava, dobra hrana, glasba po vašem okusu, družabne igre, nastop priljubljenega glasbenika, čarovnika ali trebušnih plesalk... Baloni, ognjemet... Skratka, kar želite, to dobite! Prepustite naši izkušeni ekipi organizacijo zabave.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več